Boek en CD

Een reis in het onderbewustzijn

Helen op zielsniveau

door

Marianne Driessen

Ze beschrijft de voor velen moeilijk begrijpbare materie van de werking van het onderbewustzijn in gemakkelijke en luchtige bewoordingen, met eenvoudige oefeningen, meditaties en visualisaties die heilzaam werken en bijdragen aan het contact krijgen met de ziel.

Aangevuld met:

  • spreuken
  • symbolen
  • reiservaringen in het onderbewustzijn
  • reiniging van lichaam en geest             
  • tips voor een aangenamer leven

achterzijdeVoorzijde

Over de inhoud.

“Een reis in het onderbewustzijn”

door Marianne Driessen

Het boek gaat over helen op zielsniveau, waarin ik je meeneem op reis in het onderbewustzijn, waar alle ervaringen en herinneringen worden opgeslagen. Ik laat je op een eenvoudige manier kennis maken met begrippen als: ziekte, stress, emoties, aarden, de hersenhelften, dromen, chakra’s, de aura, de vier lichamen, de astrale wereld, de ziel, reïncarnatie, wat gebeurt er na de dood.
Dit alles aangevuld met oefeningen en meditaties die je gemakkelijk thuis kunt doen. Vele oefeningen en meditaties vanuit het boek zijn in een lesvorm van een uur op CD gezet.Alles staat met elkaar in verbinding en met alles wat je doet gebruik je het hele lichaam. Problemen met de gezondheid, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied, zijn te helen als je op zielsniveau de kern van een probleem kunt aanpakken. Daarom benader ik de mens vanuit een totaliteit.

Als je problemen hebt, je ongelukkig voelt, niet lekker in je vel zit, dan is het belangrijk dat je een verandering aanbrengt in je manier van leven, zodat je weer verder kunt groeien. Doe je dit niet, dan sukkel je gewoon verder en verandert er niets. Het is belangrijk dat je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam. Die zijn altijd zuiver. Ieder pijntje heeft een boodschap voor je. Probeer die te ontdekken.

“Aan de buitenkant kun je de binnenkant niet zien.” Tijdens een ‘reis’ in het onderbewustzijn krijg ik die binnenkant wel te zien via symbolen. Zoals je ook in dromen symbolen te zien krijgt. Symboliek is een taal van het onderbewustzijn. In het boek staan veel tips en aanreikingen die je allemaal zelf kunt doen. Bij alles wat je doet is het belangrijk om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Ik hoop dat je door middel van mijn boek en CD moed en inspiratie zult krijgen om eventuele blokkades die je op je weg tegenkomt aan kunt pakken. Je emoties durft te uiten, gevoelens weet te plaatsen, beelden en symbolen gaat herkennen, waardoor je jezelf kunt helpen en voor anderen een troost of een hulp mag zijn.

CD

voorzijde_voor_site

‘Ontspanningsoefeningen voor lichaam en geest’

Ingesproken door Marianne Driessen, behorende bij het boek

‘Een reis in het onderbewustzijn’.

Op deze CD staan de oefeningen, meditaties en visualisaties uit het boek

‘Een reis in het onderbewustzijn’

Het gebruik van de CD bij het boek maakt het voor de lezer gemakkelijker om te oefenen.

achterzijde_voor_site

Bestellen

Boek

Het boek is duidelijk geschreven en daardoor voor iedereen te begrijpen.

Nog enkele exemplaren verkrijgbaar Prijs € 7,50

ISBN  10: 90-9020457-1 (t/m 2006)

13: 978-90-9020457-4 (vanaf 2007)

Het boek kunt u bestellen door € 12,50,- (inclusief verzendkosten binnen NL) over te maken op bankrekeningnummer NL 65 INGB 0003470674 t.n.v. M.Driessen te Delft, onder vermelding van uw naam en adres.

CD

Prijs € 10,-

De CD kunt u bestellen door € 15,- (inclusief verzendkosten binnen NL) over te maken op  bankrekeningnummer NL 65 INGB 0003470674 t.n.v. M.Driessen te Delft, onder vermelding van uw naam en adres.

Boek & CD

Het boek en de CD kunt u tezamen bestellen door € 22,50,- (inclusief verzendkosten binnen NL) over te maken zoals hier boven is vermeld.